Konemestarit ja energiatekniset ry:n
 toimintakertomus vuodelta 2010

Yhdistyksen toiminta koostui liittohallituksen, johtokunnan ja yleisten kokousten tekemien päätösten ja periaateratkaisujen toimeenpanosta. Johtokunnan puheenjohtajana toimi kuudetta ansiokasta vuotta Pertti Roti. Varapuheenjohtajana toimi viimeistä kauttaan pitkäaikainen johtokunnan jäsen Tauno Kärkkäinen, sihteerinä Juha Uimonen, toisena sihteerinä Paula Mäki. Jäseninä, Pekka Teittinen, Juhani Saarela sekä Lasse Laaksonen, joka toimi myös rahastonhoitajana. Varajäseninä toimivat Matti Virta ja Pekka Ala-Vahtola. Vuosi oli 52 toimintavuosi.

Isännöintiä omistamissamme huoneistoissamme hoitelivat Lasse Laaksonen ja Pauli Kilpeläinen.

Kopparöhön tehtiin onnistunut keittiöremontti Herrasväki Pakarisen toimesta.

Tilintarkastajina olivat Erkki Oksa ja Lasse Vuorio sekä varalla Kari Wessman ja Esko Penttilä.

Johtokunta kokoontui toimintavuoden aikana yhdeksän (9) kertaa sekä yleisiä kokouksia oli sääntömääräiset kaksi (2) eli vaali- ja vuosikokoukset. Kaksi (2) johtokunnan kokouksista pidettiin Kopparössä sisältäen myös talkoot.

Vuosikokous pidettiin Tampereella Panimoravintola Plevnassa 20.3.2010. Kokous aloitettiin maittavalla ruokailulla. Kokouksen puheenjohtajana toimi Pekka Järvinen. Vuosikokouksessa oli läsnä 19 jäsentä sekä kutsuvieraana liiton toiminnanjohtaja Leif Wikström.

SKL:n kultainen ansiomerkki luovutettiin Markku Onnelalle pitkästä ja ansiokkaasta työstä jäsenkunnan hyväksi.

Elokuussa kävimme tutustumassa Gallen-Kallelan Kalelaan Ruovedellä, jonka jälkeen risteilimme Tarjanne höyrylaivalla Tampereelle. Laivalla nautimme maittavan aterian, sekä ihastelimme maisemia. Risteilyn lopuksi Onnelan Markku risteilyisäntänä oli järjestänyt mahtavan ukonilman salamoineen.

Vaalikokous pidettiin 4.12.2010 Helsingissä ravintolalaiva Väiskillä. Vaalikokouksessa oli läsnä 36 jäsentä sekä liiton toiminnanjohtaja Leif Wikström.

Kokouksessa keskusteltiin myös mahdollisen uuden saunamökin rakentamisesta Kopparöhön.

Kokouksen jälkeen oli järjestetty halukkaille risteily Pietariin, jossa oli mahdollisuus seuraavana aamuna maihinnousuun. Risteilyllä oli myös hyvä ruoka-, ja juomatarjoilu.

Mahtavan risteilyn onnistumisesta suuri kiitos kuului taas kerran Markku Onnelalle.

Yhdistys osallistui aktiivisesti Pertti Rotin johdolla liittohallituksen toimintaan. Pertti toimii myös liittohallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana. Sopimuspuolella yhdistyksemme jäsenillä on edustukset KT-, ja ET puolella.

Yhdistyksemme on ollut kannatusjäsenenä tekniikan opiskelijoiden Kotkan merenkulku-, ja energia killassa.

Yhdistyksen veteraanijaos on toiminut aktiivisesti ja he ovat pitäneet hiihtokisoja Paloheinässä ja talkoita Kopparössä. He myös tekivät 17.6 retken Bengtskärin majakalle 18 henkilön voimalla.

Helsingin ja Tampereen jaokset ovat toimineet myös aktiivisesti omilla tahoillaan.

Yhdistyksen omistaman Dino-Rakenne Oy:n toimitusjohtajana ja käytännön asioiden hoitajana Kopparössä on jatkanut toimitusjohtaja Leo Pakarinen joka valitettavasti ilmoitti luopuvansa näistä hyvistä hommista tämän kauden jälkeen. Yhtiön hallituksen ovat muodostaneet Pekka Teittinen, Lasse Laaksonen ja Juha Uimonen

Konemestarit ja Energiateknisten johtokunta kiittää saamastaan tuesta ja luottamuksesta jäsenistöään ja yhteistyökumppaneita.

Konemestarit ja Energiatekniset ry:n johtokunta.